Buurtcampus

Zaterdag 15 juli zijn Jurijan en Romana afgereisd naar Nieuwegein daar werd de laatste Buurtcampus gehouden. Een leuke samenkomst voor alle campingbeheerders van heel Nederland en het centraal team. De dag was gevuld met Workshops. Jurijan en Romana kozen beide voor de workshop BBQ-en met Ramon Bakker. Hij liet de campingbeheerder zien en ervaren dat je met kleine toevoegingen een heerlijke Griekse smaak aan je kipspiesjes kon brengen. Maar er werd vooral aandacht gegeven aan hygiëne tijdens het bereiden van vlees voor en op de BBQ.

Gezien de tijd konden Romana en Jurijan ieder nog één aparte workshop volgen. Romana heeft een spel gespeeld met andere campingbeheerders wat alles te maken heeft met samenwerking. Je gooit dobbelstenen en het aantal ogen staat voor het aantal stappen, maar ook voor bepaalde vragen.Deze vragen moest zij beantwoorden. Daarop ontstaan nieuwe vragen. Al die antwoorden geven weer goeie tips voor alle campingbeheerders.
Jurijan ging naar de workshop waar alle vragen betreft de buurtcamping nog eens beantwoord konden worden. Na deze laatste ronde van de workshops kregen ze voor de hele groep ook nog een workshop over communiceren tijdens stressvolle of emotionele situaties.

Op het eind kwam er voor Buurtcamping Matenpark een leuke verrassing! Decatlon is nu een goede vakantie vriend van De Buurtcamping centraal. Dat betekent dat wij voor Buurtcamping Matenpark leuke sport en spel spullen, een vierpersoonstent, slaapzakken en matrassen hebben gekregen. Dit kunnen we dan elk jaar uitlenen aan een gezin die geen eigen tent heeft. Echt ontzettend leuk!

De dag is afgesloten met een gezellige BBQ met alle campingbeheerders.